De betreffende ondernemer heeft mij gevraagd om haar te coachen. Haar hulpvraag was dat ze voor haar gevoel een (te) volle agenda had.

Tijdens een individuele sessie, met behulp van het Bewust Bedrijf Model, heb ik haar inzicht gegeven in haarzelf, haar manier van werken, de blokkades en oude patronen in haar systeem.

Resultaat

Resultaat van bovenstaande sessie is dat de betreffende ondernemer inzicht heeft gekregen in haar toenmalige situatie. De oplossingen kwamen door de juiste vragen van Marloes heel makkelijk bovendrijven en werden zo inzichtelijker.

Ik ben me bewust geworden van wat ik doe en van ik anders mag gaan doen.

Wat is de kracht van Marloes:

  • Marloes heeft mij inzicht gegeven in dingen die ik doe en die ik anders mag gaan doen.
  • Door de juiste vraagstelling komt Marloes heel goed bij de kern, waar het probleem zit.
  • Het bijzondere van deze methode is ook dat je echt voelt, waar je naar toe getrokken wordt, wat er anders mag. Ik vind dat Marloes dit proces heel fijn begeleid en je de ruimte geeft die er nodig is.
  • Het voelt krachtiger nu ik de regie over mijn agenda weer terug heb genomen.

Dank je wel Marloes!

Tebunus Tube Bending

Tebunus Tube Bending BV is een bedrijf met ca. 20 medewerkers. Tebunus in het Noord-Hollandse Ursem is een specialist in het buigen van buizen in alle buigbare materialen.

Salco

Salco is een familiebedrijf met ca. 100 medewerkers. Nationaal en internationaal zijn zij technisch specialist in het maken van bedrijfsdeuren. Bij aanvang ben ik gevraagd om een van de leidinggevenden te coachen.

ProFood

ProFood is een bedrijf met ca. 40 medewerkers. ProFood levert, beheert en onderhoudt koffiemachines en automaten voor dranken, snoep, tussendoortjes en snacks voor bedrijven, instellingen en scholen. Naast ProFood hebben zij ook dochteronderneming Bruijns Koffie (koffieleverancier).

Seed Processing Holland

Seed Processing Holland is een bedrijf met ca.75 medewerkers. Seed Processing Holland is specialist in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor de wereldwijde zaadverwerkende industrie.

Zelfstandig Ondernemer

De betreffende ondernemer heeft mij gevraagd om haar te coachen. Haar hulpvraag was dat ze voor haar gevoel een (te) volle agenda had.

Ik voel in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel organisaties en mensen mogen begeleiden met hun verandervraagstuk. Die ervaring heb ik gecombineerd in mijn werkmethode die ik flexibel kan aanpassen aan verschillende organisaties en vraagstukken.

Mijn eigen talent is mijn hoogsensitiviteit, hiermee voel ik in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten. Ik ben niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, maar altijd op een constructieve en positieve manier. Mijn kracht is het bewust maken en het geven van inzicht.

Een veranderproces gaat stap voor stap. Dit is altijd maatwerk, aangezien geen bedrijf of vraag hetzelfde is. Daarom werk ik ook niet volgens 'het boekje', maar ben ik creatief, zoeken we samen naar een passende aanpak en vind ik het leuk om ook eens buiten de lijntjes te kleuren.

Ik breng verandering, inzicht, beweging, kennis, ervaring, interactie, plezier en enthousiasme.

Jacht- en Scheepswerf Gouwerok

De training was erg leuk en afwisselend opgezet. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng en het verkennen van zijpaden zonder dat de rode draad uit het oog verloren werd. Ook voor de mensen die niet eerder een dergelijke training gevolgd hadden was het programma zeer toegankelijk en praktijk gericht. Ieder kwam tot nieuwe inzichten.

Marloes is erg vriendelijk en zoekt naar de positieve kanten van mensen. Dit zorgt voor een prettige en opbouwende sfeer

Esther Gouwerok