Ik voel in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten.

Na het behalen van de HBO Personeel & Arbeid ben ik jarenlang werkzaam geweest in het personeelswerk in diverse sectoren. Onder andere de transportsector en installatiebranche. 

In al die jaren ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen en heb veel trainingen en opleidingen gevolgd, altijd gericht op mens en ontwikkeling. Denk hierbij aan positieve psychologie, systemisch werk, mindset ontwikkeling, energetisch management, intuïtief leiderschap. 

Ik ben dankbaar voor mijn HR-achtergrond maar heb heel bewust gekozen voor bedrijfscoaching aangezien mijn hart ligt in het coachen en verbinden van mensen en organisaties. Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf. Ik ben een bouwer en vind het belangrijk dat mensen doen waar ze blij en gelukkig van worden, waar ze energie van krijgen. Dat hun aangeboren talenten worden benut. Graag breng ik deze talenten samen in een prettige werkomgeving.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel organisaties en mensen mogen begeleiden met hun verandervraagstuk. Die ervaring heb ik gecombineerd in mijn werkmethode die ik flexibel kan aanpassen aan verschillende organisaties en vraagstukken.

Mijn eigen talent is mijn hoogsensitiviteit, hiermee voel ik in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten. Ik ben niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, maar altijd op een constructieve en positieve manier. Mijn kracht is het bewust maken en het geven van inzicht.

Een veranderproces gaat stap voor stap. Dit is altijd maatwerk, aangezien geen bedrijf of vraag hetzelfde is. Daarom werk ik ook niet volgens 'het boekje', maar ben ik creatief, zoeken we samen naar een passende aanpak en vind ik het leuk om ook eens buiten de lijntjes te kleuren.

Ik breng inzicht, bewustwording, beweging, kennis, ervaring, interactie, plezier en enthousiasme.

Jacht- en Scheepswerf Gouwerok

De training was erg leuk en afwisselend opgezet. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng en het verkennen van zijpaden zonder dat de rode draad uit het oog verloren werd. Ook voor de mensen die niet eerder een dergelijke training gevolgd hadden was het programma zeer toegankelijk en praktijk gericht. Ieder kwam tot nieuwe inzichten.

Marloes is erg vriendelijk en zoekt naar de positieve kanten van mensen. Dit zorgt voor een prettige en opbouwende sfeer

Esther Gouwerok