Seed Processing Holland is een bedrijf met ca.75 medewerkers. Seed Processing Holland is specialist in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor de wereldwijde zaadverwerkende industrie.

Individuele coaching manager

Bij Seed Processing Holland ben ik gevraagd om een manager te coachen. De betreffende manager wil graag ontwikkelen in haar rol. Tijdens individuele (wandel)sessies geef ik haar door middel van diverse werkvormen inzicht in haar gedrag, functie en in zichzelf. 

Aan de hand van ingebrachte praktijksituaties geef ik handvatten om zichzelf te ontwikkelen als persoon en in haar betreffende functie binnen de organisatie.

Resultaat

Resultaat van bovenstaande traject is dat de betreffende medewerker krachtiger is geworden in haar rol. Dit versterkt haar positie, wat een positieve impact heeft op de organisatie. Daarnaast zijn organisatie brede items inzichtelijk geworden en onder de aandacht gebracht bij het MT.  

Dit alles leidt tot meer zelfvertrouwen bij de medewerker, een grotere invloed binnen de organisatie, een betere samenwerking en meer werkplezier.

Wat is de kracht van Marloes:

  • Door de scherpe vraagstelling daagt Marloes mij uit om te voelen en ervaren waar mijn kracht ligt en wat me energie kost.
  • Door de inzichten die Marloes mij heeft gegeven merk ik nu sneller op als ik terugval in mijn oude patronen.
  • Marloes heeft mij inzicht gegeven waarin ik sterk ben, waardoor ik het beste uit mezelf en onze mensen kan halen.
  • Ze leert mij hoe ik bepaalde knelpunten zelf kan aanpakken.
  • Ik werk nu prettiger en met meer plezier.
  • We hebben een andere indeling van het werk gemaakt, waardoor de werkdruk is afgenomen.
  • Marloes biedt een hele veilige, warme omgeving waardoor het automatisch vertrouwd en veilig voelt om kwetsbaar te zijn.

Tebunus Tube Bending

Tebunus Tube Bending BV is een bedrijf met ca. 20 medewerkers. Tebunus in het Noord-Hollandse Ursem is een specialist in het buigen van buizen in alle buigbare materialen.

Salco

Salco is een familiebedrijf met ca. 100 medewerkers. Nationaal en internationaal zijn zij technisch specialist in het maken van bedrijfsdeuren. Bij aanvang ben ik gevraagd om een van de leidinggevenden te coachen.

ProFood

ProFood is een bedrijf met ca. 40 medewerkers. ProFood levert, beheert en onderhoudt koffiemachines en automaten voor dranken, snoep, tussendoortjes en snacks voor bedrijven, instellingen en scholen. Naast ProFood hebben zij ook dochteronderneming Bruijns Koffie (koffieleverancier).

Seed Processing Holland

Seed Processing Holland is een bedrijf met ca.75 medewerkers. Seed Processing Holland is specialist in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor de wereldwijde zaadverwerkende industrie.

Zelfstandig Ondernemer

De betreffende ondernemer heeft mij gevraagd om haar te coachen. Haar hulpvraag was dat ze voor haar gevoel een (te) volle agenda had.

Ik voel in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel organisaties en mensen mogen begeleiden met hun verandervraagstuk. Die ervaring heb ik gecombineerd in mijn werkmethode die ik flexibel kan aanpassen aan verschillende organisaties en vraagstukken.

Mijn eigen talent is mijn hoogsensitiviteit, hiermee voel ik in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten. Ik ben niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, maar altijd op een constructieve en positieve manier. Mijn kracht is het bewust maken en het geven van inzicht.

Een veranderproces gaat stap voor stap. Dit is altijd maatwerk, aangezien geen bedrijf of vraag hetzelfde is. Daarom werk ik ook niet volgens 'het boekje', maar ben ik creatief, zoeken we samen naar een passende aanpak en vind ik het leuk om ook eens buiten de lijntjes te kleuren.

Ik breng verandering, inzicht, beweging, kennis, ervaring, interactie, plezier en enthousiasme.

Jacht- en Scheepswerf Gouwerok

De training was erg leuk en afwisselend opgezet. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng en het verkennen van zijpaden zonder dat de rode draad uit het oog verloren werd. Ook voor de mensen die niet eerder een dergelijke training gevolgd hadden was het programma zeer toegankelijk en praktijk gericht. Ieder kwam tot nieuwe inzichten.

Marloes is erg vriendelijk en zoekt naar de positieve kanten van mensen. Dit zorgt voor een prettige en opbouwende sfeer

Esther Gouwerok