Individuele coaching

Stap uit de waan van de dag en kijk met een frisse blik naar jouw bedrijf, je eigen functioneren of dat van jouw team. Tijdens een individueel gesprek bespreken wij hetgeen jij wilt bespreken, veranderen of aanpakken. Ik geef je inzicht in begrijpelijke taal en praktische handvatten waarmee je gelijk aan de slag kunt. Dit kan ook tijdens een wandeling!

OP WEG NAAR EEN KRACHTIGE ORGANISATIE

Stap uit de waan van de dag en kijk met een frisse blik naar jouw bedrijf en je eigen functioneren

Directie, eigenaren en leidinggevenden ondersteun ik in hun complexe rol en stimuleer ik om meer uit zichzelf, de organisatie, hun team en medewerkers te halen. Tijdens een individueel gesprek bespreken wij hetgeen jij wilt bespreken, veranderen of aanpakken. Ik geef je in begrijpelijke taal inzicht, ik maak je bewust van je eigen gedrag en patronen en geef je praktische handvatten waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en soms worstelt met bijvoorbeeld onderstaande vragen:

  • Regeert de waan van de dag, waardoor lange termijn zaken blijven liggen?
  • Haal je het beste uit jezelf en uit het team?
  • Vind je het aanspreken van medewerkers op hun gedrag moeilijk?
  • Vind je het moeilijk om je werk los te laten?

Tijdens een coachtraject voor medewerkers help ik mensen die bijvoorbeeld vastlopen in hun werk, het gevoel hebben dat ze meer uit zichzelf en hun werk kunnen halen, steeds tegen dezelfde patronen aanlopen en dit willen aanpakken. Met een combinatie van gesprekken en reflectieopdrachten begeleid ik mensen die inzicht willen krijgen in zichzelf, hun gedrag, belemmerende overtuigingen, interesses, talenten, kennis en vaardigheden.

Vervolgens zet je met alle verkregen inzicht en handvaten het veranderingsproces in gang om de volgende stap in je loopbaan te kunnen zetten.

Kenmerken

  • Voor directie, leidinggevenden en medewerkers
  • Voor alle ontwikkelvraagstukken
  • Professionele sparringspartner en klankbord
  • Inzicht en praktische handvaten
  • Op locatie, kantoor of tijdens een wandeling

Wil je weten wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Kennismaken?

Ik voel in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel organisaties en mensen mogen begeleiden met hun verandervraagstuk. Die ervaring heb ik gecombineerd in mijn werkmethode die ik flexibel kan aanpassen aan verschillende organisaties en vraagstukken.

Mijn eigen talent is mijn hoogsensitiviteit, hiermee voel ik in gesprekken en sessies razendsnel aan wat er goed gaat en waar knelpunten zitten. Ik ben niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, maar altijd op een constructieve en positieve manier. Mijn kracht is het bewust maken en het geven van inzicht.

Een veranderproces gaat stap voor stap. Dit is altijd maatwerk, aangezien geen bedrijf of vraag hetzelfde is. Daarom werk ik ook niet volgens 'het boekje', maar ben ik creatief, zoeken we samen naar een passende aanpak en vind ik het leuk om ook eens buiten de lijntjes te kleuren.

Ik breng verandering, inzicht, beweging, kennis, ervaring, interactie, plezier en enthousiasme.

Jacht- en Scheepswerf Gouwerok

De training was erg leuk en afwisselend opgezet. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng en het verkennen van zijpaden zonder dat de rode draad uit het oog verloren werd. Ook voor de mensen die niet eerder een dergelijke training gevolgd hadden was het programma zeer toegankelijk en praktijk gericht. Ieder kwam tot nieuwe inzichten.

Marloes is erg vriendelijk en zoekt naar de positieve kanten van mensen. Dit zorgt voor een prettige en opbouwende sfeer

Esther Gouwerok